Over het werk

Als assistent-leidinggevende combineer je het werken op de groep met leidinggevende taken ter ondersteuning van de locatiemanager. Samen met een andere assistent-leidinggevende zorg je dat alles soepel verloopt, van het maken van de planning tot het waarborgen van de pedagogische kwaliteit. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het pedagogisch beleid en zorgt ervoor dat wet- en regelgeving wordt nageleefd.

Naast je leidinggevende verantwoordelijkheden geniet je van de afwisseling om op de groep te staan en je team te coachen. Je bent flexibel, springt bij waar nodig, en neemt initiatief om zowel peuters als BSO-kinderen te enthousiasmeren en uit te dagen.

Wij bieden jou

Naast een warme en inspirerende werkplek bieden we jou:

Over jouw kwaliteiten

Jij bent een enthousiast persoon die energie krijgt van het werken met kinderen van verschillende leeftijden. Je weet hoe je elke dag afwisselend en leerzaam kunt maken, of het nu een ontwikkelgerichtte ochtend voor de peuters en een creactieve middag voor de bso van maken. Daarnaast ben je flexibel en kunt moeiteloos schakelen tussen het coachen van je collega’s en het werken op de groep. Jij bent het aanspreekpunt voor het team en het vertrouwde gezicht voor collega’s, kinderen en ouders.

Herken jij jezelf in deze omschrijving?

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over RivaKids

Bij RivaKids staan plezier, groei en samenwerking centraal. Wij bieden professionele kinderopvang in de gemeenten Buren, Neder-Betuwe en Ede-Renkum, waar kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en gewoon zichzelf mogen zijn.

Onze locatie BSO en peutergroep in Kesteren is gevestigd in de achtervleugel van de basisschool het Kompas, waarmee we een sterk en betrokken samenwerkingsverband hebben.

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al helemaal aan de slag gaan als assistent leidinggevende op onze locatie Kompas in Kesteren? Stuur dan je cv naar ons op en wij nemen snel contact met je op.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter Asmara via 06-42188152 of mail naar werken@rivakids.nl. We kijken uit naar je reactie